Tira ajoitti juoksunsa erinomaisesti ja päästään aloittamaan treenikausi kunnolla tuossa helmikuun puolella. Kalenteriin on ilmestynyt jo muutamia menoja ja lisää on toivottavasti tulossa kun tokotilanne selkiytyy. Vaihdoin blogiin vanhan talviulkoasun, parempaa odotellessa :)

Meidän lauma sai myös uuden jäsenen vuodenvaihteessa. Mä hyvästelin haikein mielin uskollisen 1000D:n ja tuhlasin palkkani, yllätys yllätys, uuteen kameraan. Nykyään meillä vaikuttaa siis Canonin 7D ja objektiivi EF 24-105 f/4L IS USM (ja vanha 50mm f/1.8). Seiskadee on päässyt ulkoilemaan vain pari kertaa, mutta vaikuttaa varsin mukavalta :)

8.1. seiskadee pääsi mun mukana katsomaan LUX-valoja Helsinkiin ja tietenkin Ensimmäinen kerta ulkona oli näinkin helpoissa olosuhteissa :) Mun kuvaus/kännykännäpräyshanskat osoittautuivat nimittäin ihan liian ohuiksi 10-15 asteen pakkasella (asiaan saattoi vaikuttaa myös ne miljoona reikää mitä niissä hanskoissa on). Alkuillasta ihmettelin miksei kameran laukaisin meinaa toimia, mutta vika olikin mun tunnottomassa etusormessa, joka ei suostunut painamaan nappia..