Eipä tullut lähdettyä tänään pulkkamäkeen Tiran kanssa, lumitilanne täällä etelässä on aika surkea. Päivällä oli kuitenkin todella nätti ilma: aurinko paistoi ja oli mukavasti pakkasta, lumenpuute jäi kyllä harmittamaan. Tuli taas kuvattua aika paljon Tiraa kun arkisin ei oikein ehdi, koulusta pääsee niin myöhään, että on jo pimeää kun olisi valmis lähtemään koiran kanssa kuvausretkelle.
Muutenkin meillä on nyt (taas) pieni treenaustauko, kahteen päivään ollaan otettu vain vähän seuraamista ja kapulan pitoa. Tira alkoi osoittamaan pientä kyllästymistä huolimatta superhyvistä nameista ja leikkihetkistä, joten taukoillaan nyt vähän aikaa. Uutta temppuakaan en viitsi nyt ruveta opettamaan kun on harjoittelun alla sata muutakin juttua. Sitten vähän myöhemmin.

Vähän noista pienistä treeneistä: eilen siis seuraamista ja kapulaa. Kapulan pitämisharjoittelutkin jäi siihen, kun Tira oli aika väsynyt ja haluton kantamaan sitä möhkälettä, joten pitoaika siinä 5-8 sekunnin kohdilla ja irti-käskyllä luovuttaminen. Meni hyvin.
Seuraaminen oli aluksi.. Hirveää. Loppua kohden parani onneksi, muuten ohjaaja olisi pimahtanut ihan kokonaan. Aluksi Tira edisti yli puoli metriä ja käveli niska kenossa niin, että törmäsi porttiin.. Sitten Tira hidasteli, nojasi muhun ja lopulta käveli puolen metrin päässä liian sivulla. Sitten turvauduttiin ihanaan seinään ja homma rupesi sujumaan. Seinää pitää ehdottomasti kuitenkin vähentää, sillä Tira rupeaa kohta hakeutumaan automaattisesti seinän viereen eikä se nyt ole hirveän hyvä juttu.. Aina kun Tira oli oikeassa kohdassa, tuli superpalkkaus nameilla ja iloista kehumista. Pentukin ilahtui kehuista ja sekosi häntänsä kanssa.

Loppuun muutama tänään otettu kuva.

kuvat1097_blogi.jpg

kuvat1072_blogi.jpg

kuvat1053_blogi.jpg

kuvat1012_blogi.jpg

kuvat2025_blogi.jpg