Tänään kaivettiin pitkästä aikaa kamerat esiin ja iltapäivän saldoksi tuli pari söpistelykuvaa ja muutama sekalainen video. Lisäsin jo pari videota (tosi huonot kaukokäskyt + Tiran mittarimatoimitaation eli hangessa uimisen) galleriaan ja lisää tulee, kun iskee taas ispiraatio. Kotisivuprojekti ei edisty tällä hetkellä juuri mihinkään suuntaan, kun menee kokoajan hermot koodauksessa (tekstien/kuvien puolesta ei mitään ongelmaa) eli heti kun muutama pilkunviilauskohta menisi kunnolla niin sivut voisi melkeinpä julkaista :) Saa nähdä kuinka monta kuukautta venyy vielä!
     Tiran videot: http://tuulin.kuvat.fi/kuvat/2010/Videot/

Kuka haluaisi tulla treenaamaan Tiran kanssa? ;) Mulla on motivaatiot jo aika nollilla ja ollaankin tehty vain tosi pieniä juttuja. Vähän tunnarin alkeita, kaukokäskyjä (jotka EIVÄT onnistu loskalumessa kuten videolta näkee..), riekkumista metallikapulalla (Tira rupeaa oikeasti tykkäämään siitä!) ja eilen paikallaankäännöksiä. Oltiin me muutama viikko sitten Veikkolassa ryhmätreeneissä, jossa mieleenpainuvin onnistuminen oli paikallamakuussa. Tira pysyi paikoillaan ja oli HILJAA, vaikka vierestä lähti koira kaksi kertaa täyttä laukkaa :) Tosin mä pysyttelin muutaman metrin päässä ja palkkasin välillä, mutta superihanaa, että edistystä tulee välillä!!

Viime viikolla täällä etelässä oli hiihtoloma, mutta keskityttiin koiran kanssa lähinnä nukkumiseen ja rentoutumiseen. Tiralla on ollut yksinolon kanssa tosi helppoa viime viikkoina, kun mä olen ollut taas niin paljon kotona (hyvä lukio, erikoisjuttujen takia on ollut sellaisia tunnin koulupäiviä..). Tänään olikin sitten pitkästä aikaa tapahtunut jotain: Tira oli käynyt tutkimassa mun roskiksen (mutta ei ollut kaatanut ja levitellyt kaikkia roskia vaan noukkinut muutamia papereita siististi lattialle) ja löytänyt keittiön pöydältä pullan ja mussutellut sitä mun sängyssä. Todisteina oli kuolainen läntti peitossa, jonka vierestä löytyi raesokeria ja murusia :)

Kalenterikin näyttää tyhjää, koska en ole uskaltanut suunnitella juuri mitään keväälle. Muutamia möllitokoja vilkuilin, mutta meidän tuurilla Tirppanan juoksut osuvat juuri sinne. Ainakaan toistaiseksi juoksuista ei näy mitään merkkejä..

1267551797_img-d41d8cd98f00b204e9800998e