Olen tehnyt Tiralle ihan liian vähän jälkiä! Päätin ottaa säästä huolimatta tänään ihan pienen, jotta muistuisi pennullekin vähän mieleen. Askeleita oli n. 10 ja jokaisella tietysti nami. Tira haistoi ne lupaavasti jo kaukaa ja oli ihan innoissaan..
Jäljen alussa käskin Tiran istumaan, jotta neiti rauhoittuisi vähän. No joo, rauhoittui vähän liikaa. Kun sai luvan lähteä, nuuskutti ekaa namia kauan ja vetäisi äkkiä ihan suoraan jäljen loppuun isomman namikasan luo! Pentu takaisin alkuun ja uusi yritys (että edes nuuskisi maata :D). Nyt imuroi muutaman namin jäljen alusta ja kiisi eteenpäin. Keskivaiheilla rauhottui ihmeellisesti ja rupesi haistelemaan enemmän. Olin ihan varma, että kun lähestymme loppua, Tira syöksähtää taas namikasan kimppuun. Mutta ei, neitihän nuuskutteli kaikessa rauhassa kaikki namit (ja askeleet) läpi ja vasta sitten tuhosi loppupalkan.
Pitäisi ehtiä tekemään tänä syksynä vielä muutama jälki, jotta olisi ensi vuodelle edes jonkinlainen pohja (tuo minun aikaisempi ajatus eli 2 jälkeä per viikko ei ole oikein onnistunut, osaksi kiitos sään). Tätä menoa hyöritään näiden namien kanssa vielä viiden vuoden päästä.