Tänään käytiin kuvauttamassa Tira Vihdissä Skuttnabilla. Sinne ajaminen oli.. Mielenkiintoista :) Ajeltiin ensin vähän väärään suuntaan, mutta päästiin perille jopa vartti ennen varattua aikaa.

Tira oli tosi hermostunut jo aulassa, läähätti ja haukahteli kun mä täytin papereita. Vaaka oli myös tosi jännä juttu, eikä olisi millään malttanut pysähtyä paikoilleen. Painoksi saatiin kuitenkin 39,6 kg eli ihan hyvä. Iskä ja hoitaja nostivat Tiran tutkimuspöydälle, jossa tassuun pistettiin nukutusaine. Tira ehti ja jaksoi kävellä viereiseen huoneeseen, ennen kuin tassut pettivät ja koira nuokkui. Kävi sääliksi, kun päästi pienet itkut ja häntä vispasi väsymyksestä huolimatta :)
Kun Tiran taju oli kankaalla, hoitaja ja iskä nostivat Tn toiselle pöydälle, jossa kuvat otettiin. Mä en saanut vielä jäädä katsomaan kuvien ottamista, mutta iskä oli avustamassa.
Aluksi otettiin kyynärkuvat, jotka onnistuivat ilmeisesti heti. Lonkkakuvat otettiin kolme kertaa, koska osa meni vähän vinoon.
Kun oltiin katsottu kuvia, Tira sai heräämispiikin. Iskä ja hoitaja kantoivat (taas) koiran klinikan aulaan, jossa silmätkin aukesivat kunnolla. Aulassa oli myös toinen koira, joka rupesi vinkumaan Tiran puolesta :) Saatiin vielä ohjeita illaksi, yhdet kuvaversiot mukaan ja alettiin tehdä lähtöä niin reipas Tira nousi itse pystyyn ja käveli ovelle. Ulkona Tira hoiperteli ihan kuin olisi juonut liikaa, mutta hyppäsi silti itse autoon.

Nyt Tira on ehtinyt nukkua kotona sängyn päällä jo pari tuntia, mutta nousee heti pystyyn, jos kuulee jonkun tulevan tai menevän. Myös häntä jaksaa viuhtoa kovasti!

Lääkäri arvioi, että lonkat olisivat B/B ja kyynäristä ainakin toinen 0 mutta toinen saattaa olla 1. Ja sen näkee muutaman viikon päästä virallisista tuloksista.. :)