Ja mehän ei enää muuta tehdäkään ;)
Peruuttaminen on jäänyt Tiralla vähän liikaa päälle. Heti kun naksutin otetaan esiin, koira peruuttaa toiselle puolelle huonetta. Ihan kiva kyllä, mutta voisi tehdä sitä vain käskystä (niin taitavia ei kuitenkaan olla).
Aloitettiin eilen taaas uusi temppu. Ideana on se, että Tira laittaa etutassut laatikon päälle ja pyörii siinä liikuttaen takatassujaan maassa. Jos ikinä päästään siihen vaiheeseen.
Tänään päästiin jo sen verran pitkälle, että Tira hakeutui automaattisesti etutassut laatikon päälle, josta naksautin. Aristeli ehkä vähän sitä pintaa (aika liukas muovi), mutta on jo tottunut ihan hyvin. Seuraava vaihe olisi sitten opettaa liikkumaan, mutta siihen saattaa mennä aika kauan :D

Pallon vierittämistä ei olla jatkettu hirveästi, kun Tira näkee pallon silloin kun mulla on naksu kädessä, se menee tökkimään sitä kuonolla eteenpäin. Eli pitäisi vain lisätä käskysana. Mietin pari päivää sitten, että pitäisi kirjoittaa kaikki Tiran osaamat käskyt johonkin ylös, etten opeta liian samantyyppisiä sanoja. Alkaa mullakin mennä kohta sekaisin..
Kerrattiin tänään myös vähän kosketusalustaa, hyvin on vielä muistissa!

Tokoliikkeitä ei olla otettu juuri mitään, vähän sisällä perusasentoa ja miniseuraamista (eli vain pari askelta). Tii seuraa niin paljon paremman näköisesti sisällä, ainakin pieniä askeleita. Ulkona se yleensä vain häslää, joten siitä jo näkee mitä pitäisi harjoitella :D

Syksy on mennyt taas hirveän nopeasti, äskenhän oli vasta elokuu ja koulun alku ja nyt toiseen koeviikkoon on enää vähän yli kaksi viikkoa. Vaikka mulla on tässä jaksossa vain (:D) kuusi kurssia, aikaa menee melkein yhtä paljon kuin viime jaksossakin.. Nyt on kaikki tutkielmat ja esitelmät ja suulliset jutut joihin pitää valmistautua.. Ja marraskuussa alkoi NaNoWriMo2008 (National Novel Writing Month) :) Ja tänä vuonna mä jopa jaksoin osallistua, mikä on tosi ihme! Tällä hetkellä sanoja ei ole kuin vähän yli 2000 koska nukuin melkein koko viikonlopun, mutta on vielä aikaa kiriä.
(NaNoWriMossa on siis tarkoitus kirjoittaa kuukauden aikana 50 000 sanaa eli pitkä tarina :D)