Pidettiin Tiran TK1-kahvit Puolarissa :) Treeneissä keskityttiin noutoon, kakeihin ja seuraamiseen. Kakeissa oli vielä aika epävarma ja tarvitsi kaksi käskyä ensimmäisiin nousuihin. Toki kakejen edellisistä kunnon häiriötreeneistä on ollut aikaa, mutta parin ”huonon” suorituksen jälkeen siirryin ihan Tiraan kiinni ja palkkasin jokaisesta vaihdosta.

Nouto painottui lähinnä palautukseen. Jätin Tiran seisomaan mun eteen niin, että kapula jäi meidän väliin ja käskytin siitä. Palautukset olivat ihan ok, mutta Tiran pito-ote ei ollut enää loppupuolella niin hyvä. Kun Tira nosti päätä (katsoi mua perusasennossa), kapula valui enemmän takahampaisiin ja Tira rupesi pureskelemaan sitä. Treenilistalle tuli siis enemmän pitotreenejä perusasennossa ja mahdollisesti vaihto takaisin meidän painavampaan kapulaan (nyt käytössä 400g, vanha kapula on 650g).

Seuraamisessa otettiin pieniä askelia ja lyhyitä pätkiä. Naksuttelin aluksi hyvästä paikasta, mutta pienissä käännöksissä palkkasin suoraan nameilla. Kontakti ja paikka pysyi aika hyvin, vaikka häiriötä oli ihan vieressä (joku shelttien näyttelykurssi + omat treenikaverit).

1319019086_img-d41d8cd98f00b204e9800998e