Tiran toinen pentunäyttely oli Lahdessa 11.11 eli Isänpäivänä. Paikkana oli Kauppakeskus Syke:n parkkihalli, joka olikin inhottavan pölyinen (Tiran tassut ja häntä olivat ihan harmaat..).
Bernit alkoivat taas 10.00 eli olimme paikalla jo yhdeksältä. Harjoittelimme vielä vähän Tiran kanssa ja jäimme sitten odottelemaan kehän alkua. Bernejä oli ilmoittautunut 10 kappaletta, mutta vain 7 oli paikalla (2 urosta ja 5 narttua).
Kun nartut alkoivat, laitoimme taas kaikki ensin seisomaan. Tira seisoi ihan hienosti, mutta kun kaikki lähtivät ravaamaan, pentu innostui hirveästi. En tietenkään tajunnut jättää todella isoa väliä meidän ja edellisen väliin, joten Tira veti ihan innoissaan edellistä kohti. Kai se tuomari jotain liikkeitä näki..
Kun odotettiin meidän yksityisarvostelun alkamista, Tira seisoi taas mielettömän upeasti eikä olisi millään halunnut istua kun tajusi saavansa namin juuri seisomisesta :D
Yksityisarvostelussa Tira seisoi onneksi vielä kivasti ja ryhdikkäästi, antoi näyttää hampaansa hienosti ja ravasi nätisti!
Kilpailuluokassa ravaaminen sujui kerrankin hienosti, sillä nyt jätettiin aika reilu välimatka. Lopputulos oli, että sijoituttiin neljänneksi (PEK4).
Jäätiin vielä katsomaan kaverini Mintun ja Siiri-kultsun kehää, heillä meni todella upeasti ja Siiri sai KP'n sijoittuen luokassaan ykköseksi ja paras narttu-kehässä kakkoseksi. Mielettömän hieno suoritus, onnea vielä!! Tira ja Siiri näki nyt vasta ensimmäistä kertaa ja hyvinhän tytöt tuli toimeen keskenään.
Shoppailujen jälkeen päästiin lähtemään kotiin, ja Tira olikin jo ihan väsynyt ja nukkui koko matkan.
Lopuksi arvostelu: Matala, hyvin rakentunut. Hyvä kuono-osa ja purenta. Hyvä ilme. Syvä rintakehä, pitkä lanneosa. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin, mutta etuosa putoaa hieman liikkeessä. Hyvä avoin luonne. Esitetään hyvin.