Toinen koe sitten viikkoa myöhemmin :) Eli oltiin myös Hyvinkäällä 3.4 ja tuomarina oli Pirkko Bellaoui.

Ennen kokeen alkua olin vähän huolissani Tirasta, koska se vaikutti vähän vaisulta ja sain siihen muutenkin vähän kontaktia. Plussaa oli kyllä se, että se oli paljon rauhallisempi kun odoteltiin hallissa.. Edellisen koirakon viimeisten liikkeiden aikana riehutin sitä sitten vähän niin johan alkoi löytyä energiaa ;)

Luoksepäästävyys 10
- Nousi seisomaan, mutta pysyi mun vieressä rauhallisena ja heilutti nätisti häntäänsä. En tiedä miksi nousi?

Paikalla makaaminen 9
- Taas lähti piste :D Tiran vieressä oleva koira nousi jossain vaiheessa istumaan ja rupesi vinkumaan niin eiköhän Tirakin siinä viimeisen parinkymmenen sekunnin aikana vinkunut.. Pääasia, että pysyi maassa!

Seuraaminen kytkettynä 6,5
- Hihna taisi kiristyä pari kertaa ja Tira oli vähän jäljessä käännöksissä? Pientä haahuilua.

Seuraaminen taluttimetta 8
-
Taas paljon parempi, mutta taisi edistää ja perusasennon olivat vinoja. Tuomari kuitenkin kehui miten hyvin teki vasemmalle käännökset (eli takapää toimi, kun pystyi pomppaamaan mun edestä takaisin sivulle. En osaa selittää :D)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
-
Tuomarin mielestä olisi saanut olla nopeampi?

Luoksetulo 9,5
-
Perusasento vähän vino, muuten ok. Yleisökin taisi vähän naurahdella, kun Tira juoksi täyttä laukkaa huulet ja korvat liehuen :D

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5
-
Apua, en muista yhtään. Olisiko liikauttanut tassuja jossain vaiheessa?

Estehyppy 9
-
Taisi liikkua taas liikaa esteen toisella puolella.

Kokonaisvaikutus 10
-
Jee! Tuomari kehui yhteistyötä ja Tiraa. Koira teki kuulemma töitä taas häntä heiluen ja oli selvästi kivaa :)

ALO1 175,5

sij 5/20 !!

Jipii! Olen niin ylpeä tuosta koirasta :) Fiilis oli ihan mahtava niin koetilanteessa kuin sen jälkeenkin. Tosi positiivinen juttu oli vielä yleisö, joka taputti kaikille kilpailijoille hyvin onnistuneen liikkeen jälkeen ja vielä suorituksen ollessa ohi. Menee nyt jankkaamiseksi, mutta Tira on niin ihana!! Tulee itsekin pakosti hyvälle tuulelle, kun katsoo sitä intoa millä se toimii ja miten se selvästi nauttii yhdessä tekemisestä. Maailman paras koira (vaikka välillä onkin rasittava) :)

Mä oon tosi huono arvioimaan kuinka tiukkoja nämä tuomarit on, koska on niin vähän kokemusta/oon itse niin kriittinen, mutta meidän sijoitus oli tosiaan se viides kahdestakymmenestä ja näistä ykköstuloksia oli yhdeksän.
     Kehän jälkeen leikin vielä vähän Tiran kanssa hallissa ja juostiin sitten autolle. Paria lihapullaa lukuunottamatta varsinainen palauttava treeni tehtiin kuitenkin vasta illemmalla (olin päivällä hoitamassa toista koiraa) kotona ja taas superpalkkaukset kaikesta.

Hiottavaa löytyy, mutta niinhän sitä pitääkin. Seuraavaa koetta en tiedä vielä, mutta erittäin todennäköisesti pysytään vielä alokasluokassa. Olen nyt vihdoinkin saanut kotisivut auki (TÄÄLLÄ), mutta sieltä löytyy vieläkin vaikka mitä päivitettävää ja korjattavaa. Lisäksi blogiin on tullut kalenteri (tuohon sivupalkkiin), mistä löytyy sitten meidän menoja. Seuraavana onkin tulossa Tiran ensimmäinen kunnon hierontakerta.