Ollaan oltu täysin treenitauolla Tiran kanssa jo melkein viikko. Berniraasun pää meinasi poksahtaa sen takia, joten otettiin pikatreeni samalla kun käytiin kuvaamassa. Paikkana oli nurmikkokenttä, palkkana pelkät namit kun patukka jäi kotiin ja häiriönä oli autotie ja rakennustyömaa (eli lähellä rakennetaan taloa).

Aloitettiin ihan seuraamisella. Tira oli tosi innoissaan ja edisti aluksi ihan vähän. Nyt oli myös pientä nojaamista, ja meinasin astua tassut päälle pari kertaa. Matka oli ehkä noin kuusi askelta. Ohjasin pysähtyessä perusasentoon.

Paikallamakuuta kokeiltiin pitkästä aikaa. Aloitettiin 30 sekunnilla ja T pysyi tosi hyvin! Matka oli ehkä viisi metriä. Kävin palkkaamassa välillä (ei noussut eikä lähtenyt perään), toinen aika oli 20s ja kolmas 10s. Pysyi koko ajan hyvin eikä edes haukahtanut! Eli huimaa edistystä, varsinkin kun oli niin täpinöissään :)

Välillä pari maahanmenoa. Aluksi Tira tuli mun edessä kun mä peruutin ja ei ole ikinä mennyt noin nopeasti maahan! Eikä valunut juuri ollenkaan mun mukana. Sen jälkeen pari kertaa sivulla, meni aika nopeasti liikeestä kun mä hidastin mukana, mutta menee välillä vähän vinoon. Eli nyt pitää kiinnittää huomiota siihen!

Pari seuraamispätkää, kerran putosi kontakti, mutta tuli nopeasti takaisin. Muuten hyvät!

Loppuun viimeinen paikallamakuu, aikana minuutti. Ja oli täydellinen! Tira meni ehkä vähän liian vinoon, mutta pysyi niin upeasti. Otettiin vielä metrin päästä 4s, jonka jälkeen superpalkka eli paljon nameja ja kehuja.

Tira on saanut nyt aika vähän huomiota multa. Tänään alkoi koeviikko, ja mulla on kuusi koetta (tiistai onneksi välipäivä). Ja alkoi vielä hyvin matikalla, eli motivaatio mulla on täysi kymppi (Tira voi sanoa tässä vaiheessa musta että kyllä se kotona osaa..).
Viikonloppuna on luvassa vielä agilityn MM kisat Helsingissä eli sinne sitten!  (vielä kun saatiin kaverini Mintun kanssa ihan huippupaikat!!)
Loppuun taas pari syksyistä kuvaa Tirasta viime päiviltä:

blogi64.jpg

blogi65.jpg

blogi62.jpg

blogi63.jpg