Potilaan olo tuntuu olevan tänään vähän parempi. Aamulla löytyi yksi oksennus huoneeni matolta ja luultavasti Tiran tabletin paloja lattialta (oksentanut?). Jäin kotiin vahtimaan ja hoitamaan pentua, muuten olisi joutunut olla yksin yli neljä tuntia.
Aamu meni rauhallisesti, Tira sai seitsemän aikaan riisin keitinvettä, vajaan ruokalusikallisen riisiä ja lääkkeet. Kaikki pysyi alhaalla.
Seuraava ruokinta ja lääkitys oli kymmeneltä, taas ensin riisin keitinvettä ja lopuksi riisiä plus parafiiniöljyä. Ruuan jälkeen pieni ulkoilu takapihalla.
Yhden aikaan oli kolmannen ruokinnan vuoro. Taas sama juttu kuin aikaisemmin, paitsi lisäsin vähän eläinlääkärin suosittelemaa dieettiruokaa, joka auttaa vatsavaivoihin. Laitoin tätä vajaan ruokalusikallisen ja pilkoin ihan pieniksi palasiksi, kaikki meni hyvin ja pysyi myös alhaalla. Pieni röyhtäys ja hikka tosin tuli.. :)
Neljäs ruokinta on tuossa neljän aikaan (eli ihan kohta), taas varmaan samat ruuat ja lääkkeet.
Tämä päivä on mennyt Tiran osalta lähinnä nukkuessa.
Koska Tira oksenteli eilen, eläinlääkäri laittoi pennun nahan alle puoli litraa nestettä. Nyt tuo patti on jo laskenut mutta Tira ei juo itse ollenkaan kupista (ainakaan kukaan ei ole nähnyt/kuullut..). Sen takia Tiralle pitää antaa ruiskulla vettä suuhun, ettei pentu kuivuisi.
Toivottavasti kaikki jatkuu hyvin ja neiti palaa pian entiselleen!