15.1. pyörähdettiin vetokurssilla. Tiran loppumaisillaan olevien juoksujen takia mentiin paikalle myöhemmin mitä muut ja Tirppis voitti itselleen ihan kunnolla yksityisopetusta :)

Otin Tiran autosta vasta kun muut olivat lopettaneet ja ryhmän ainoa poika oli lähdössä. Kun päästiin aisojen (ja pulkan) lähelle, Tira tarjosi heti oikeaa paikkaa aisojen välissä. Oli ihana nähdä iloinen bernieläin pulkan lähellä ja Tiralla napsahti selvästi aivoissa, että nyt ollaan töissä ja tehdään jotain kivaaaa! Palkkailin vähän aikaa aisojen luona niiden yli kävelemisestä ja välissä seisomisesta ja puettiin vasta sitten valjaat. Tira vilkaisi pulkkaa aina silloin tällöin vähän epäluuloisena niin käveltiin ensin pieni lenkki niin, että Marjo veti aisoja ja pulkkaa Tiran takana ja mä palkkailin aina kun Tira oli nätisti. Liikkeessä pulkka ei ollutkaan enää niiin paha niin kokeiltiin samantien aisoja kiinni valjaissa ja VAU miten hienosti Tira käyttäytyi! Aloitettiin kävelemällä tietä eteenpäin, tehtiin laaja käännös ja juostiin sama pätkä takaisin niin, että Tira ravasi. Kävellessä Tiran häntä oli kintereiden kohdalla (ei koipien välissä, mutta ei ihan rennosti) ja ravatessa häntä nousi suunnilleen selkälinjan kohdalle! Tira veti aika pitkän pätkän putkeen niin lopetettiin tuohon yhteen kertaan. Tira sai vielä loppupalkaksi kaikki loput lihapullat taskujen pohjalta ja ison halin, on se hieno!

Eilen kokeiltiin uutta kameraa tuossa takapihalla ja ongelmaksi muodostui tuo rakas malli. Oli siis vähän erimielisyyksiä siitä, mitä tarkoittaa nätisti oleminen.

Nallen tuima tuijotus (ai miten niin Tiralla on pyöreähköt silmät?!)