Hieman myöhässä tämä kirjoitus.. :)
Kesäloma on kuitenkin alkanut, me ollaan Tiran kanssa lähinnä löhöilty ja otettu rennosti, treenitkin on jäänyt aika vähälle.
Mä lopetin siis peruskoulun, ihan kohtalaisen hyvin arvosanoin. Keskiarvoksi tuli lopulta suunnilleen 8,6 ja olen siihen tyytyväinen. Koulu kun ei ole aina jaksanut kiinnostaa, kasin lopussa rupesin nostamaan numeroita sillä seiska oli mennyt vähän turhankin rennosti läpi :D Nyt perjantaina tulee tulokset mihin pääset opiskelemaan seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, aika varmasti tiedän jo tuloksen ellen sitten mokannut haussa :D

Nyt kesälomalla mulla ja Tiralla ei ole sen suurempia suunnitelmia. Vähän treeniä, mökkeilyä, leiri sekä ainakin yksi näyttely + lukuisia mätsäreitä. Kesätöitäkään en laiskana jaksanut etsiä vaan ajattelin lomailla Tiran kanssa ihan rauhassa (jos sitten ensi vuonna..). Vähän oli joskus suunnitelmissa saada alokasluokan liikkeet tokossa kesän aikana suht valmiiksi, mutta epäilen vahvasti sen toteutumista. Se on tällä hetkellä vain haave :)

Tässä on tullut parin viikon blogikirjoitukset kirjoitettua yhden illan aikana, ja samalla lisäsin vähän kuvia (myös yhteen vanhempaan merkintään). Tähän loppuun vielä kesälomanviettoa Tiran tyyliin!

blogi38.jpg

blogi39.jpg
Hauskaa kesää!