Pitkästä aikaa taas tokoa Tiran kanssa. Viime tiistaina mun sairaus paheni ja kurkkukipu muuttui angiinaksi, mutta nyt voin jo sen verran paremmin, että pääsen touhuamaan kunnolla pennun kanssa.
Aloitettiin kevyesti: istu-maahan vaihtoja. Tira on oppinut todella hienosti olemaan liikkumatta vaihtaessaan asentoa! Hyvä juttu kun miettii AVO-luokan kakeja. Pari kertaa maasta suoraan seisomaan eikä liikkunut kuin pari senttiä. Nyt toistetaan näitä ja yritetään saada myös ne pari senttiä sieltä pois.. Ehkä joskus päästään jo niin pitkälle, että saadaan käsimerkit mukaan.
Otettiin myös pari kertaa perusasentoa seinän avulla. Seinän kanssa siksi, että emme ole harjoitelleet sivulletuloa moneen viikkoon ja Tira on unohtanut sen täydellisen, oikean kohdan :D Pentu muistaa kyllä selvästi käskysanan, mutta se paikka on vähän kateissa taas. Tira tuli kuitenkin joka kerta suoraan sivulle, pari kertaa piti antaa istu-käsky ja pari kertaa kävellä muutama askel eteenpäin, että pentu tulisi oikeaan kohtaan. Kyllä se siitä lähtee, jos treenattaisiin kunnolla säännöllisesti..
Loppukevennykseksi vielä läpimenoa. Tästä Tira on ruvennut tykkäämään ihan kunnolla! Mun pitää vaan astua "puolikas askel" eteenpäin ja pentu menee jo läpi. Palkkaan vielä aika usein, mutta vähennän joka toiseen kertaan kunhan liitän käskysanan. Tähän on aina kiva lopettaa :)