Koko viikon tokotreenit samassa merkinnässä.
Tiralla on pysynyt into, motivaatio sekä tarkkuus koko viikon ajan ihan mielettömän upeasti. Mulla on kaikissa treeneissä loksahtanut leuka melkein irti, kun Tira on pysytellyt todella tiiviisti seuraamisessa.

Eli ollaan keskitytty tosiaan tuohon seuraamiseen. (Välihuomautus ja muistutus ohjaajalle: treenatkaa välillä muutakin!!!). Koska en jaksanut kirjottaa mitään muistiinpanoja treeneistä, niin pitää selostaa ihan yleisesti.

Palkkaukset on tulleet patukalla, pallolla, lihapullilla sekä sian sydämen paloilla (todella vähän ja vain yhtenä päivänä). Tira on innostunut vähiten pallosta, leluista patukka on palkkaamiseen ehdottomasti paras. Namit on pidetty superhyvinä, eli Tira ei ole saanut yhtään Frolicia, joihin oli jo kyllästynyt yhdessä vaiheessa.
Ollaan otettu lähinnä suoraa pätkää, askeleita 4-9. Kokoajan tiivistä ja katsekontaktilla. Muutaman kerran myös namiohjaus ja käännös oikealle. Mun pitäisi muistaa tehdä ensin ihan vähän loivempi käännös, nyt pitää vetää Tira namien avulla mukaan tai jää liikaa jälkeen.

Tänään otettuja kuvia:
blogi29.jpg
Leikkiä
blogi28.jpg
Tira tosissaan :)
blogi27.jpg
Patukkanoutoa
blogi26.jpg
Perusasento, namikäsi häiritsevästi taskussa
blogi25.jpg
Seuraaminen