Tämä päivä vietettiin Järvenpään koiranäyttelyssä. Bernit alkoivat 9.30, uroksia oli 16 ja narttuja 17.
Tiran luokassa (junnunartut) oli 9 koiraa. Berneille tuli myös tuomarinmuutos ja uusi tuomari oli ruotsalainen Svante Frisk.

Mä esitin Tiran myös tänään oikea kylki tuomariin päin. Meidän vuoron tullessa Tira-raasu oli jo aika väsynyt seisomisesta (ennen kehää piti pyyhettä selän päällä), mutta jaksoi kuitenki seistä paikoillaan. Juokseminen meni ehkä vähän paremmin mitä ennen, kannustin Tiraa melkein koko ajan ja kyllä se näytti vähän piristyvän :)
Yhdeksästä junnunartusta vain kaksi sai erin ja tänään Tira oli toinen niistä! :)) Kilpailuluokassa Tira sijoittui toiseksi, mutta PN-kehässä sijoitukset menivät muille.

Bernien kehän loputtua Tira tapasi taas hyvän kaverinsa Siiri-kultsun. Vähän aikaa saivat huiskutella häntiä ja painia, mutta sitten meidän piti lähteä kotiin (heti shoppailujen jälkeen..).

Tiran arvostelu on ruotsiksi, joten muutama kohta on vähän epäselvä.
En fin juniortik. Härlig helhet. Vackert huvud och uttryck. Bra bett. Välplacerade öron. Fin hals insättning. Tillräckliga vinklar bak. Bra skuldra och överarm. Fint fårbröst utmärkt bröstkorg för åldern. Rör sig parallellt fram och tillbaka för åldern. Bra steglängd och spänst från sidan. Välpresenterad.

Suomennos: Hieno juniorinarttu. Upea kokonaisuus. Kaunis pää ja ilme. Hyvä purenta. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaulan ? Riittävät kulmaukset takana. Hyvä lapa ja olkavarsi. Hyvä rinta, erinomainen rintakehä ikäisekseen. Liikkuu ikäisekseen yhdensuuntaisesti edestakaisin. Hyvä askelpituus ja ? Esitetään hyvin.

blogi46.jpg

blogi44.jpg

blogi45.jpg
Tira ERI JUK2