Tänään vain pientä treeniä ja suurin osa siitä kapulaa.
Otettiin vähän uutta sivulletuloa, joka meni ihan hyvin. Tarvitsee vielä aika pitkään varmaan ohjauksen, ettei hakeudu takakautta, mutta kiepsahtaa melkein kokonaan itsenäisesti kunhan ohjaan alun. Lisää treeniä!!

Sitten kapulanpitoa. Aika 4-5 sekuntia eikä pudotuksia kuin vasta yhdeksän aikaan illalla, jolloin pentu oli juuri herännyt. Eli todella hyvin!!!! Tira saattaa sylkäistä kapulan suusta silloin, kun laitan käden kuonon alle, mutta pari kertaa malttoi odottaa irti-käskyä. Käskyn kanssa irroittaa nopeasti, jopa silloin kun nami ei ole näkyvissä.

Sitten muita kuulumisia. Mulla oli tänään koulussa biologian tunnilla aiheena sian sydän ja sen leikkaaminen.. Tunnin jälkeen maikka sitten kysyi, jos joku haluaa viedä sydämiä kotiin koiralle tai kissalle. Ja pakkohan se oli ottaa kun ilmaiseksi sai :'''DDD Eli sain mukaan neljä raakaa sian sydäntä Tiralle, nyt illalla keitettiin ne ja Tira sai maistaa vähän. Tykkäsi ihan mielettömästi ja olisi syönyt lisää jos vain olisi saanut. Nyt saatiinkin hyviä makupaloja, jos sydäntä jää yli (tehdään jotain ruokaa Tiralle)!