Kesäloman ensimmäinen varsinainen päivä alkaa olla jo ohi mutta vieläkään ei tunnu lomalta :D Viimeinen viikko koulussa meni aika nopeasti vikojen kokeiden takia. Perjantaina oli vain palautuspäivä ja kesäkorva (koulun pihalla ruokaa, musiikkia ja hyvää seuraa) ja lauantaina kevätjuhla Energia areenalla. Aika iso yllätys oli, että mä sain tänä vuonna meidän ryhmän ro-stipendin. Ei saa kuitenkaan valittaa, aina stipendi kelpaa :D

Me ollaan jopa treenattu välillä.. Kuka vain takoisi mun päähän ne muutamat perusjutut, että koirakin voisi osata. Viime viikolla kun treenattiin Tiran kanssa kahdestaan kaupan parkkiksella mulle tuli taas niin hyvä ajatus vaihtaa namikättä, eikä siitäkään ole sanottu meille kuin viime syksystä asti.. Jotenkin jännästi Tira pysyi heti paremmalla paikalla, kun palkka tuli oikeasta kädestä. Nyt kun muistaisi sen!!

Eli lähinnä seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa, molemmat tosi upeita! Ei mitään merkkejä edistämisestä tai vinoon tulemisesta, joten jatkossakin toivottavasti näin. Lisäksi otettiin pari luoksetuloa, matkaa ehkä 10 metriä ja suoraan sivulle. Ensimmäisellä kerralla Tira unohti sivulletulon ja vaati ohjauksen, mutta toinen kerta meni jo oikein :)

Tänään käytiin ottamassa pari videopätkää läheisellä kentällä. Kellonajasta huolimatta oli vielä liian kuuma eikä Tira ollut ihan niin reipas mitä yleensä (ja se näkyi). Ilman hihnaa seuraamiset meni rauhalliseksi tassutteluksi (=jätätti puoli metriä) ja hihnan kanssa pari ensimmäistä meni suht ok. Maahanmenot olivat sitä laatua, ettei videot pääse luultavasti ikinä julkisuuteen :)

Lisäsin Tiran galleriaan yhden seuraamispätkävideon. Muuten se on kohtalainen, mutta alku on huono (mun syy, olisi pitänyt ottaa parempi kontakti, koska nyt Tira jäi vähän haahuilemaan) ja nyt mä huomaan itsekin, että olen aika tönkkö. Mutta kehuja tuli kyllä paljon Tiralle kesken liikkeen, se sitten varmaan olikin syy siihen miksi Tira jaksoi noin hyvin ilmasta huolimatta. Positiivista oli, että kontakti pysyi myös käännösten jälkeen, mikä on ollut välillä vähän haastavaa. Pysähdyksen jälkeen alku oli vähän liian nopea, olisi pitänyt antaa käsky ja sitten vasta lähteä liikkeelle eikä lennosta. Myös loppu jäi vähän huonoksi, koska Tira tuli ensin vinoon ja mä korjasin sitä sitten vähän liian kumarassa :D (tämän jälkeen siitä ei taida tosiaan löytyä muuta hyvää kuin Tiran kontakti ja seuraamispaikka..)

Videon lisäksi sain laitettua huhti- ja toukokuun kuvat galleriaan.

http://tuulin.kuvat.fi/kuvat/2009/Videot/