Vähän myöhässä tämä merkintä, mutta yritän muistella jotain meidän reissusta :)
Bernit oli vasta sunnuntaina, mutta lähdettiin taas jo lauantaina kyläilemään Katjan ja Jussin luokse. Tiralla riitti taas virtaa kun oli istunut autossa yli kolme tuntia ja koko viikonlopun Tir oli kauhean mustasukkainen muille koirille. Kotona kun on tottunut olemaan keskipiste ja ainoa rapsutusten kohde.. :)
Kun Tira ja muut koirat moikkasivat ja tutustuivat pihalla, Tira luimisteli mun jaloissa melkein koko ajan. Välillä uskalsi mennä kauemmas, mutta tuli aika nopeasti takaisin. Sisällä oli niiiin mustis. Kun joku muu koira yritti lähestyä mua niin alkoi kauhea pörinä. Ainoa jota Tira ei aluksi uskaltanut komentaa oli Piitu. Pari kertaa Tira vetikin ihan selälleen maahan, kun Piitu komensi takaisin, mutta voi apua kun Piitu-äiti yritti nuuhkia meidän tavaroita, mikä rikos! Tira siis kovin puolustelevalla kannalla, oikea mamman tyttö..

Lauantaina Katja siisti vähän lähinnä Tiran tassuja ja korvia. Pesun ja föönin jälkeen tuo näytti taas kookkaammalta kun ne viimeisetkin karvat olivat vähän pystyssä :) Eli näyttelyn aikaan Tiran turkki oli vasta kasvamassa takaisin.
Sunnuntaina Katja esitti Tiran kehässä. Narttujen lähestyessä mä olin jo pyörtymisvaiheessa, tuomari oli aika tiukka ja jakoi ihan liikaa H ja T :-) Ilo oli siis suuri kun Tira onnistui saamaan EH'n ja pieni H putki katkesi. Arvostelu oli Tiralle ihan hyvä, mulla ei tosiaankaan ollut kovinkaan suuria odotuksia...
Myös Netan kaksi tyttöä sai EH'n ja Netta itse sai erin ja oli rop-vet :) Piitullakin meni hyvin, eri ja val4.
Bernien loputtua lähdettiin ajamaan kotiin siinä ihanassa lumisateessa. Ja matka kesti kauan.. :)

Arvostelu tulee vähän myöhemmin.