Onhan se kivaa kun on synttärit viikkoa ennen jouluaattoa :)
Tira ei ole oikein ikinä ollut mitään pusuttelijatyyppiä. Käsiä pesee ja kirputtaa kyllä kovasti mutta aika harvoin innostuu pusuttelemaan ihan kasvoja. Tänään sitten heräsin siihen kun Tira makaa mun mahan päällä ja nuolee naamaa, mistä lie arvannut että tämä on mun juhlapäivä :)

Viime viikonloppu kuluikin sitten kokonaan messarissa. Tira jäi vielä kotiin kasvattamaan turkkia vähän pidemmäksi ja valmistautumaan ensi vuoden näyttelyihin.
Lauantaina mä seurasin lähinnä flatti- ja belgikehiä. Tuli siinä samalla vilkaistua vähän enemmän myös kultsu-, bordsu- ja aussiekehiä.. Belgeissä oli Hennin iiihana gronttunarttu Kiia, joka oli taitavasti häntämutkaisena pn3!! :) Vielä kun muutkin Finn noir belgit menestyivät hyvin ja olivat lisäksi rop-kasvis niin oli aika kiva päivä! Tietysti piti jäädä loppuun asti kannustamaan ryhmäkehiin vaikkei tullutkaan enää sijoituksia.

Sunnuntaina oli sitten bernit ja niitä tuli seurattua aina narttujen junnuluokan loppuun. Suunnilleen kolme tuntia siinä meni ja sitten oli pakko lähteä kiertelemään. Näin myös vilauksen stabyhouneista, olisi ollut kyllä kiva nähdä enemmänkin :) Sunnuntaina tuli myös shoppailtua vähän enemmän. Mukaan tarttui joululahjoja vähän kaikille (pääasiassa kuitenkin koiralle) ja kaikkea ilmaista krääsää (lehtiä, esitteitä, nameja, ruokaa...) Päivän kruunasi bernien hyvä menestys ryhmäkehissä, varsinkin isossa veteraaniluokassa!
Viikonlopun aikana tuli käytyä parikin kertaa myös lemmikkimessuilla. Mukaan tarttui myös pari Rattuksen vuosikertaakin.. Toivossa on hyvä elää :)
Taas kerran messari meni ennätysvauhtia ohi ennen kuin ehti edes huomata :(  Ensi vuonna kuitenkin taas, ja luvassahan onkin hirmuinen määrä koiria :)