Eli nyt blogiin on ilmestynyt muutamia vanhoja treenijuttuja. Aksakerroista oli aika vaikea kirjoittaa mitään syvällistä, koska en muista enää mitä milläkin kerralla tehtiin. Tähän vielä kommentti, että jokaisella kerralla otettiin esteitä myös yksitellen ja erityisesti Tiran kepit alkoivat näyttää aika hyvältä. Paljon olisi vielä parannettavaa, mutta ei voi ahnehtia liikaa ;) Keinutreeneissä päästiin siihen vaiheeseen, että keinua pystyi kolauttamaan vähän alaspäin (kouluttajan ei tarvinnut pehmentää niin paljon). Käytettiin vielä pöytää apuna eli keinu ei mennyt täysin alas asti, mutta Tiran kanssa on parempi edetä hitaasti ja varovaisesti kuin kuluttaa aikaa siihen liikkeen korjaamiseen.

Kesän suunnitelmista vielä sen verran, että meidän lomailut jää aika vähille. Mulla on tiedossa siis töitä, töitä, töitä ja nukkumista. Ehkä välillä ehtii syödäkin jotain. Tiran kanssa puuhaillaan normaalijuttuja tässä kotosalla, mutta aktiivinen treenikausi taitaa odottaa taas syksyllä, varsinkin jos tulee taas kauhean helteinen kesä. Ehkä sitä pitää yrittää saada raapustettua blogiinkin aina silloin tällöin jotain ;D

Uutta on siis kolme agilitypostausta sekä raportit meidän metsäjälki- sekä paimennuspäivistä. Vielä puuttuisi pienet kertomukset mun matkoista Britteihin (huhtikuussa) ja Itävaltaan (toukokuussa). Niitä odotellessa (kestää kauan) voi ihastella muutamaa kuvaa :)

Wales










Lontoo


Itävalta







:)