Helmikuun tavoitteet alkavat täyttyä jo! Otettiin pari päivää sitten paikallamakuu 1½ minuuttia 6 metrin matkalta eikä olisi voinut mennä paljon paremmin. Tänään pidennettiin aika 2 minuuttiin eikä siinäkään mitään ongelmia! Nyt jatketaan paikallamakuuta ulkona ja lisäillään vähän vielä häiriötä niin on ihan hyvällä mallilla.

Paikallamakuun lisäksi otettiin tänään pieniä seuraamisia ja sivulletuloja. Tiran sivulletulopaikka on parantunut vähäsen, jopa mä huomasin eron. Ilman mitään ohjausta lapa meinaa kuitenkin ylittää ihan reilusti sen linjan joten naksutellaan vielä sitä tarkemmaksi. Seuraamiset meni ihan hyvin, siinä Tiralla sitten on ihan oikea paikka.. Ja nameina oli HK'n sininen joten motivaatiosta ei ollut puutetta :)

Lopuksi kun Tira rupesi kyllästymään otettiin vähän vanhoja temppuja. Hyvin Tira muisti vielä peukun, etusormen ja nenän koskettamisen, kumartamisen, kierimisen, peruuttamisen ja jopa vähän ympäripyörähtämistä, joka on meidän ensimmäisiä temppua mitä opeteltiin. Se on aika hienon näköistä kun tuon kokoinen koira pyörähtelee, nousee takatassuilleen tai kierii :)

Ei olla tehty oikein mitään nyt päivitysten välillä. Tiran juoksut ovat jo ohi eli ollaan päästy taas ihmisten ilmoille, mutta aika rennosti on mennyt. Tosin käytiin katsomassa äitini kanssa (ilman Tiraa siis) taitoluistelun EM kisoja Hartwall-areenalla ja oli aika upeaa :) Pieni innostus tuli taas päästä jäälle, mutta kai se pitää tyytyä tuohon ulkojäähän. Mun koeviikkokin alkaa loppua, tänään oli vielä kokonaan vapaapäivä, mutta huomenna se taas alkaa mukavalla 8-16 päivällä.

Kuten huomaa, Tiran turkkikin on kasvanut jo aika hyvin takaisin :)